top of page

Velg det roadshowet som passer deg

Vi har flere roadshow å velge blant. Vil du nå ut til nye kunder i Sverige, Finland eller Norge? Vi kan hjelpe.

ukomplisert utstilling

Vurderer du å være utstiller. Det kunne ikke vært enklere. La oss forklare hvordan.

Our Tours

om Monitor Roadshow

Monitor Roadshow er nordens største omreisende messe for lyd, lys og bilde innen den audiovisuelle industrien, med fokus på interaksjon, teknologi og salg. Her møter du potensielle kunder med innkjøpsansvar i større organisasjoner så vel som store og små selvstendige produsenter, og har muligheten til å skape nye forretningskontakter. Monitor Roadshow er en stille messe, som skaper en samtale-vennlig atmosfære mellom deg og dine besøkende. På hver rundreise besøker vi flere steder over en ukes periode. Dette gjør det mulig for besøkende som ikke kan reise og tilbringe en hel dag på en messe i en større by til å tilbringe litt tid på roadshowet i løpet av dagen, når det kommer nær der de bor.

Vårt mål er å gjøre ting så enkelt som mulig for deg som utstiller. Vi sender utstyret du vil vise frem mellom utstillingsstedenestedene og transporterer personalet i fly (i Norge). På selve dagen er ditt utstyr plasser på din stand som du selv setter opp, så alt du trenger å gjøre er å komme dit et par timer før messen begynner og pakker ut dine produkter. Vi tar alle tunge løftingen slik at du kan fokusere på det du er best i - selge dine produkter og tjenester.

Hvorfor velge monitor roadshow

Vi tar messen til folket der de bor. til folk som kanskje ikke får muligheten ti lå besøke de store messene som krever reising og at man tar seg fri fra jobben.

lokalt

Du treffer de rette menneskene. Våre besøkende er i all hovedsak profesjonelle aktører som tar innkjsøpsbeslutninger i sin bedrift eller organisasjon.

profesjonelle

besøkende

Det er enkelt. Vi frakter deg og ditt utstyr mellom utstillingsstedene. Du trenger ikke bruke tid på logistikk etter at du har levert din utstilling til oss.

enkelt

Det er effektivt. Alle standplassene er 3x 4 meter, slik at det ikke krever mye tid å rigge opp en massiv stand. Det sparer tid for deg og dine ansatte.

effektivt

Med alt inkludert, reise, opphold, transport av utstillingen og lokaler er Monitor RoadShow en rimelig måte å nå ut til mange potesielle kunder over hele landet.

Lav pris

Det er ingen skjulte kostnader i prisen. Det eneste som kommer i tillegg er middag og lunsj for utstillerne.

fast pris

Med et maksimalt lydnivå på 60 dB er det ingen fare for at dine smataler overdøves av sidemannens demonstrasjon av nye høytalere.

få forstyrrelser

hva sier utstillerne

Anders Olsson

Sennheiser

“The concept is great. We get to where the customers are.”

Tomas Nylén

Yamaha

“At large trade fairs you have very little time with the customers. With Monitor Roadshow, you have proximity and it’s much smaller. Encountering customers in this environment is completely different. It’s really very good.”

A simple and cost-effective way to present your company and reach new potential customers. The exhibitors can travel with the tour bus between the cities and then come to the venue the next morning, where all the equipment is ready for them.

And best of all, everything's included in the price of the stand. We're exhibiting in Norrland, southern Sweden and Finland.

Eija Nurkki

Electro Waves Oy

Utstilling forenklet

Steg 1. Bestill

stand

Du starter med å bestille standplass på et eller flere roadshow. Skjema for bestilling finner du her.

Bestilling fullført

Steg 3. Lever din utstilling.

Når vi har den informasjonen vi trenger, skal du levere utstilling i tid for avreise. I Norge begynner reisen i Oslo, så der er leveringspunkt første utstillingssted. Veldig enkelt.

Steg 2. Spesifiser bestillingen

Når du har fullført bestillingen trenger vi å vite hvor mange kolli du vil ha med, hvor mange reisende det er snakk om og hvor mye strøm du trenger.

Steg 4.

Still opp!

Når forste utstillingsdag kommer er det bare for deg å dukke opp, sette opp din utstilling og vente på besøkende. Kanskje også ta en rask kopp kaffe før det braker løs.

Exhibition made easy
bottom of page